Het volgende ding is dat de cybercrimineel probeert een website identiteit te verzamelen. Wanneer u een van de websites bezoeken, is er een mogelijkheid dat u wordt gevraagd om uw credit card of sofi-nummer in te voeren zijn.

Er zijn bepaalde stappen die kunnen worden genomen om jezelf te beschermen tegen een dergelijke aanval. In de eerste plaats altijd voorzichtig over een e-mail die u ontvangt. Geen bijlagen te openen of typ de wachtwoorden in een website; Klik nooit op een link die niet goed is geaccrediteerd en die wordt geleverd met een verdachte domeinnaam.

De veiligheid van de website is erg belangrijk. Voor een bedrijf of persoon om een ​​gratis security scanner te gebruiken, moet zorgvuldig worden gebruikt. Vergeet niet dat gratis beveiligingsscanners geeft u alleen een ruwe schatting van de veiligheid van de website.

Een van de belangrijkste aspecten voor een phishing campagne is om het wachtwoord op de computer te veranderen. Dit komt omdat de cybercrimineel zal waarschijnlijk nog een nep-e-mail die de gebruiker zal dwingen om het nieuwe wachtwoord in te voeren. Zodra u het nieuwe wachtwoord kent, verander het onmiddellijk.

Om veilig te zijn en om uw web veiligheid te handhaven, zelfs niet vermaken e-mails van onbekende bronnen. Als u wilt veiliger geworden, bezoek online security bedrijven voor aanvullende ondersteuning. Daarnaast kan uw bedrijf dit voor u doen door het actualiseren van haar website regelmatig.

.