Voor uw gemak wordt dit systeem vaak geïnstalleerd in de rug, waarmee u gebruik maken van de volledige oppervlakte van uw voertuig te maken.

Verdampingskoeling - Dit type systeem gebruikt een koelwater bron die laat drogen en condenseert het in dampvorm. Het water wordt gebruikt voor het afkoelen van het voertuig, terwijl de damp wordt uitgestoten door openingen.

Lage luchtvochtigheid Air Conditioning - Een lage luchtvochtigheid airconditioning systeem wordt geactiveerd met behulp van sensoren in de vloer van uw voertuig. Zodra het voelt de noodzaak van een verhoging van de luchtvochtigheid, schakelt hij automatisch aan en beginnen koelen van uw auto.

Verwarmd Bed Koeling - Dit systeem houdt uw motor tegen oververhitting wanneer het wordt geparkeerd in de garage. De verwarmde bed koelt de motor en de remmen, die verhinderen dat ze worden beschadigd door oververhitting.

Batterij Back-Up - Een back-up power source wordt gebruikt om de batterij van uw voertuig volledig worden opgeladen, zelfs als je het niet rijdt. Dit betekent dat je niet nodig hebt om een ​​opgeladen batterij in uw auto, die gevaarlijk kan zijn te houden.

Installatie - De installatie van deze systemen is zeer eenvoudig, en je moet in staat zijn om de taak zelf uit te voeren. Het merendeel van de systemen zijn eenvoudig te installeren, zolang je toegang tot de bedrading en beugels in het gebied waar u werkt bent.

Als u wilt uw investering te beschermen, dan is het kiezen van de juiste auto-reparatie is een goed idee. Een HVAC aannemer kan naar uw locatie te komen en deze systemen te installeren, zodat u uw investering kan blijven draaien op zijn best.

.