Security Audit - Wat U Moet Weten

Website security audits is de toonaangevende oplossing voor het verbeteren en website veiligheid te handhaven. Deze controles helpen webmasters op te sporen en te voorkomen dat de website van inbreuken op de beveiliging door te controleren op eventuele bedreigingen van ongeoorloofde toegang of het lekken van informatie. Vandaag de dag, als gevolg van de aanwezigheid van het internet penetratie in bijna alle mensen die in de wereld, internet-gebruikers hebben gerealiseerd dat er gevaar is bij het opslaan van wachtwoorden. De eigenaren hebben de mogelijkheid van het openen van de website, zonder het wachtwoord voor hun persoonlijke redenen verloren.

Beveiligingsaudit

En de gebruikers zijn minder bereid zijn om hun persoonlijke informatie vrij te geven door hen de mogelijkheid om de website te openen door de gebruiker naam te geven. Met de introductie van social networking sites zoals Facebook, Twitter en MySpace, veel gebruikers zijn zich bewust van hun persoonlijke gegevens en de website security audit kunt ze beveiligd. De bedoeling van de security audits is om de identiteit van de eigenaar van deze website, dat is de belangrijkste factor achter de ontwikkeling van het concept van social networking sites te beschermen.

Met de vooruitgang van deze social networking sites, het merendeel van de websites die hebben gekregen een groot aantal gebruikers het gebruik van gemeenschappelijke systemen om hun account te beheren. In deze websites is een van de meest cruciale mechanisme voor de veiligheid van de site is het login formulier. Tegenwoordig zijn een aantal security groepen bezorgd over de veiligheid van de website door middel van het gebruik van het login formulier om in te loggen op de site.

De meerderheid van de website management systemen zijn met de login formulier aan te melden bij de blog netwerk. Maar, er zijn een aantal websites dat is het aanbieden van de mogelijkheid om login formulier met de inloggegevens van de gebruiker, maar de meerderheid van de websites nog steeds aanmelden gebruikers met gebruikersnamen, gebruikersnaam en wachtwoord. Als deze gebruikersnamen en wachtwoorden blijken te zijn aangetast, kan het leiden tot een online identiteitsdiefstal.

Met de introductie van de social networking sites, heeft de sociale media de wereld van het bedrijfsleven veranderd, is het gemakkelijk voor bedrijven om de doelgroep te bereiken via het digitale medium maakte, heeft de gebruiker nu de mogelijkheid om zijn / haar idee├źn, meningen te delen en de communicatie met de hele wereld. Maar de belangrijkste zorg voor de eigenaars is hun persoonlijke veiligheid en ze zijn niet in staat om de negatieve gevolgen van het misbruik van de gebruikersnaam en het wachtwoord te begrijpen.