Liften

Hoe Plan Uw Wandeling naar Griekenland

Liften in Griekenland is iets dat op de hoofden van veel reizigers naar het gebied. Griekenland is een zeer populaire bestemming voor mensen uit de VS en Europa. In dit artikel zal ik je de basis te geven over het proces van de liften naar Griekenland. , Terwijl de details een beetje tussen landen kan variëren, de basics zijn vrijwel overal hetzelfde.

U wilt om te beslissen over de locatie die u wenst te bezoeken wanneer u beslist hoe lang u gaat reizen naar Griekenland. Als u gaat reizen als koppel of als een enkele persoon, is het het beste om een ​​langere reis te plannen en het vinden van een locatie om te liften naar.

Griekenland is een eiland land. De meeste van de belangrijkste steden in het binnenland. Dit betekent dat je nodig hebt om er zeker van een plek die goede verkeer heeft vind je. Als u van plan om te reizen voor meer dan een paar dagen naar uw bestemming, zorg ervoor dat je pack licht en een paar wandelschoenen.

Het is ook een goed idee om wat informatie over liften in Griekenland en de mensen die je zal ontmoeten langs de weg te bereiden. Griekenland is heel veilig en zeer accepteren lifters. In feite kun je meer acceptatie in plaatsen als Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Barcelona, ​​Stockholm, etc. vinden

Je moet bereid zijn om de bestuurder waar je naartoe gaat voordat de chauffeur vraagt ​​of u wilt wandelen liften in Europa te vertellen. Omdat Griekenland is verdeeld in acht verschillende staten, moet u de naam van elke staat en de stad is gelegen in het weten. Vraag hen of ze hebben geen andere lokale informatie zoals telefoonnummers of adressen. Dan kunt u de aanwijzingen volgen als ze niet willen om u naar de grote steden, dat geldt ook voor luchthavens.

Om eventuele problemen tijdens het liften in Griekenland te voorkomen, moet je fel gekleurde kleding en breng een flashlight te dragen. Wanneer u op reis bent in het donker, is het mogelijk om te verdwalen en krijgen een verkeerde afslag. Als u een alleenstaande man met niemand om uw rit te delen, lift kan gevaarlijk zijn.