Informatie over de Beveiliging van webapplicaties

Iedereen die geeft om de beveiliging van gegevens is diep bezorgd over de notie van hun computer-systemen te beschermen tegen andere mensen en externe bedreigingen. Voor sommige mensen, deze zijn eenvoudig en fundamentele zorgen; voor anderen, deze kan omslaan in grote problemen wanneer er sprake is van de noodzaak om te voorkomen dat ongewenste indringers toegang krijgen tot persoonlijke gegevens.

Databeveiliging Interne Netwerk

In dit verband is er behoefte om te bepalen of een website moet min of meer interne netwerk bescherming dan die van een bedrijf te hebben. De eenvoudige waarheid is dat het hangt allemaal af van de aard van de website. Voor sommigen is het gewoon een onderdeel van de website en kan heel weinig interne veiligheid netwerk; andere websites kunnen worden complexer en hebben veel technische expertise.

Het eerste ding om naar te kijken is of de gegevens of netwerkbeveiliging nodig is. Is de website alleen maar gebruikt om advertenties te draaien en het genereren van inkomen? In dit geval zou de eenvoudige netwerkbeveiliging volstaan ​​en de website kunnen zich meer richten op het externe netwerk bescherming.

Aan de andere kant zijn er de websites die het publiek te dienen alsmede degenen die geïnteresseerd zijn in informatie over hun persoonlijke informatie en privacy. Dit zijn de websites die willen hun gebruikers veilig te houden en dat vereist meer technische en fysieke veiligheid van het netwerk. Deze websites hebben de macht om dit zelf te doen en dat is waarom ze meer werk met behulp van een extern netwerk security systeem. Deze websites kunnen niet worden kleine bedrijven; zij kan groter zijn en meer middelen om een ​​dergelijk systeem te laten werken.

Hoe moeilijker en tijdrovend aspect is het proces van het veiligstellen van de privacy van persoonlijke informatie. Zelfs in het geval van kleinere websites, zijn er nog steeds problemen met de beveiliging van persoonlijke informatie als gevolg van de enorme omvang van de gegevens. Dit is de reden waarom er behoefte is om meer dan één type van de interne veiligheid van het netwerk in een website beveiligingsplan opgenomen.

Bijvoorbeeld, de eigenaar van een kleine website willen alleen bezighouden met de beveiliging van de persoonlijke gegevens van de bezoekers en dat het gebruik van de minimale veiligheid van het netwerk omvat. Deze aanpak kan werken om de hoeveelheid benodigde technische expertise te verminderen, maar tegelijkertijd kan ongeschikt zijn als gevolg van de informatie die op de server van de website.

Het probleem hier is dat de kleinere websites niet over de technische expertise om te verdedigen tegen de meer geavanceerde vormen van web application security te hebben. Dit is waar je moet aandacht besteden aan de eisen van de beveiliging die nodig is voor de beveiliging van onze website.

Daarnaast moet je niet vergeten dat je nodig hebt om de private sleutel van uw website te beveiligen op een manier die uw website van wordt gehackt beschermt. Dit betekent dat moet u een database systeem waarbij de private sleutel van de website wordt beschermd op een manier die ongeoorloofde toegang tot persoonlijke sleutels van de site voorkomt gebruiken.

Een goede database systeem zal de publieke sleutel van de website beveiligen en ongeautoriseerde toegang tot de private sleutel te voorkomen door middel van de database te beschermen tegen hackers. Dit alles betekent dat je een webapplicatie security oplossing die gebruik maakt van cryptografie als een manier om de website tegen indringers die niet over de kennis van hoe cryptografie te gebruiken hebben te beschermen moet gebruiken.

Voor degenen die zich bezighouden met meer ingewikkelde beveiliging van onze website, moet u een software die het mogelijk maakt om de website te beschermen tegen deze geavanceerde hackers en om uw website te beschermen tegen externe bedreigingen, die denial of service-aanvallen zijn onder andere te kiezen. Het is belangrijk op te merken dat dit soort aanvallers gebruik maken van deze aanslagen op meer dan een website, om een ​​website te saboteren en vervolgens dwingen de website eigenaar om de acties die zijn website kwetsbaar zal nemen.

U moet deze belangrijke onderdelen van de website van de beveiliging te overwegen alvorens te beslissen over een oplossing. Op deze manier zul je in staat zijn om ervoor te zorgen dat u uw website kunt beveiligen.