Elke speler krijgt vier objecten om te beginnen met de speler met de hoogste kaart wint. Het laatste team staan ​​krijgt het object van hun keuze.

Elke volgende ronde van het spel is het dilemma van de Prisoners' genoemd. Hier krijgt elke speler twee objecten om mee te beginnen en hun kaart moet het aantal overeenkomen op hun object. Het object wordt beschouwd als aan de kant van de tegenpartij of kaart van het object op de tegenoverliggende zijde van het nummer op het voorwerp.

The Elephant Race begint het spel. Het doel van de wedstrijd is om het object in één van de "juiste" banen op de baan. Het doel moet in één van genoemde drie rijstroken.

The Elephant Race is het tweede evenement in het spel en is een aanpassing van de beroemde Toscane renbaan. Het kan worden gespeeld in twee verschillende modi. Spelers ervoor kiezen om een ​​ronde van Tetra soort Ladder spel of speel een free-for-all play soort.

In de Tetra Ladder spel, een kaart uit de familie van de andere speler moet in de rechter rijstrook. Spelers kunnen extra kaarten te kopen van het casino om hen te helpen winnen een paar rondes.

The Elephant Race vereist spelers om de exacte volgorde van de objecten volgen op het spoor tijdens het volgen van de free-for-all-formaat. Het object in één van de aangewezen rijstroken te plaatsen. Een korte bonusronde volgt na de race, waar spelers tickets en de prijzen gegeven aan spelers die specifieke levels in het spel te bereiken kan ontvangen.

Hoewel er vele versies van het spel, zal een eenvoudige beschrijving van het spel laten zien dat een stamboom is vertegenwoordigd. Zodra de stamboom is opgezet, kunnen spelers rond en flip-kaarten, change nummers verplaatsen en de stamboom te herschikken. In de meeste versies van het spel, is het vereist dat alle spelers hebben het opzetten van de hele stamboom ten minste een keer voordat ze beginnen met spelen.

.