Dit helpt om het aantal minuten, uren en seconden verstreken sinds het uitgangspunt te laten zien.

Antieke Tijdregistratie: Vele malen dit soort tijdklokken worden aangeduid als "antieke" tijd klokken. Ze zijn echter zeer nauwkeurig en kan zeer nuttig zijn voor iedereen.

Droog Slide: Dit apparaat wordt meestal gebruikt in ziekenhuizen om patiënten te tellen. Een droge schuif ook als een lade wiel wordt gebruikt om bloedverlies tijdens de operatie te volgen. De droge dia kan ook worden gebruikt in ziekenhuizen om het bloed van een patiënt te volgen.

Double Pendulum: Vaak gebruikt in de medische wereld, dubbele slinger gebruik twee slingers en een tegengewicht. De slinger wordt aangezet een track die wordt bewogen door het contragewicht waarbij de hoek tussen de twee slingers meet.

Laptop: Dit zijn een aantal technologieën om informatie op het scherm weer te geven. Ze zijn niet de tijd klokken, maar ze doen bijhouden van de tijd voor je.

Outdoor Event Timers: Timers worden gebruikt voor het bijhouden van de weersomstandigheden te houden en kan ook bijhouden van de tijd bij te houden voor een outdoor evenement. Je zou kunnen denken aan iets als een op zonne-energie en ultra-lichtgewicht horloge, maar ze zijn net zo nauwkeurig en ze zijn meer gebruiksvriendelijk.

Er zijn veel verschillende tijd te houden die vandaag beschikbaar zijn. Ieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Laten we eens een kijkje nemen op de verschillende soorten van de tijd te houden systemen beschikbaar.

.