Als de elektrische generator in deze huizen krijgt te veel warmte, het kan schade aan de generatoren en andere elektrische apparatuur in het gebouw veroorzaken.

Met een elektrische schakelaar kan een elektrische generator uitgeschakeld wanneer de stroomtoevoer onderbroken wordt. Aangezien elektriciteit is de belangrijkste bron van de macht aan het huis, zijn er twee mogelijkheden van dit gebeurt: ofwel de generator niet meer werkt of het begint te vroeg werkt of dat werkt op batterijen en levert de elektriciteit te vroeg en de batterijen opraken van de macht.

Een elektrische schakelaar die de stroom van elektriciteit controleert en maakt gebruik van de generator is bijzonder nuttig voor huizen met een generator. In staat zijn om de elektrische voeding via de elektrische schakelaar bedienen, moet het elektriciteitsbedrijf weten het vermogen dat in het huis komt. Daarom moet de Electric Power Company transmissie-apparatuur dat de generator verbindt met het bedieningspaneel van de elektrische bedrijf te installeren.

Een verdeelkast wordt gebruikt om de elektrische voeding op de verdeelkast. De verdeelkast is geïnstalleerd op het punt waar de stroom van elektriciteit omgekeerd. De kabel die is verbonden met de eenheid op het huis is bekend als de transformator snoer.

Elektriciteit wordt samengesteld van negatieve en positieve ladingen. De kosten heen en weer bewegen, maar ze niet stoppen met bewegen. Wanneer elektriciteit wordt samengedrukt, wordt de negatieve ladingen vloeien in de richting van de positieve ladingen.

De elektrische schakelaar, is verbonden met de elektriciteit of transformator op het huis, verandert de toestand van de energie in elektriciteit. Door het veranderen van de toestand van elektriciteit, zal de energie in elektriciteit hetzij stromen in of vloeien voort uit het huis.

U kunt deze elektrische schakelaar van de elektriciteit uit te schakelen in het huis in geval van een stroomstoring. Het kan ook worden gebruik gemaakt van de elektrische stroom uit te schakelen naar het huis, zodat als je wilt opladen van uw auto of bekijk je TV, je hoeft niet een stroombron uit te voeren.

.