VPS hosting

Wat Is VPS Hosting Betekenen?

VPS hosting is een web hosting service gebruikt door bedrijven voor het opslaan van data, processen en programma's op servers. De gebruiker verbinding met de server en gebruikt dan de opslagruimte als dat nodig is. Er zijn verschillende soorten van VPS hosting services, de meest voorkomende zijn dedicated server.

Door te betalen voor hun eigen ruimte, hebben zij de mogelijkheid om te draaien wat ze willen, zolang het voldoet aan de bandbreedte specificaties. Ze hoeven geen zorgen te maken over wanneer hun gasten in staat om verbinding zal zijn, maar kan het nodig zijn om aandacht te besteden om ervoor te zorgen dat al het verkeer correct is geplaatst. Sommige ook voor kiezen om virtual private servers gebruiken om deze reden.

Als uw bedrijf is groot, zoals dezelfde die in dit voorbeeld, kunt u VPS hebben op een datacenter of eventueel de wolken. Echter, kan een datacenter duurder om de huur of aankoop. U vindt hier ook een server voor het bedienen van uw website nodig.

De VPS hosting systeem wordt vaak aangeduid als Linux VPS hosting, want het is een systeem waarbij Linux of Windows draait op de server. Er zijn ook andere opties, waaronder OpenVZ en Plesk.

Als u niet alle toeters en bellen in uw web hosting service, kunt u de barebones versie te krijgen. Dit geeft je prima dienen voor iedereen die een kleine blog of persoonlijke website uit te voeren.