Beklede Kusttram

Bekleed Kusttram - Hoe Effectief Is Het?

Crouching Tiger Hidden Dragon werd gefilmd in Zuid-Korea en het gebruik van HDR technieken in de cinematografie en post-productie van de film meer een beroep op de Chinese kijkers. In de scène wanneer Choi Chang Yi is in gesprek met Wang Lung de zon opkomt tijdens zijn dialoog. De scène is zo goed en je zal zeker geïntrigeerd naar de volgende film van Crouching Tiger kijken. Zelfs als je niet de Chinese karakters te begrijpen, zal je nog steeds genieten van deze film.

Het beeld is verbazingwekkend, als gevolg van het gebruik van de BGRA door Bryant. U kunt de volledige scene bekijken door te klikken op de onderstaande link. Dit artikel geeft een korte beschrijving van de film.

In "Hawk and Dove" maakt gebruik van Bryant's camera HDR technieken om een ​​aantal scènes die zijn geschoten in Hawaii vast te leggen. "Hawaii Nightlife" The Perfect Shot" is twee scènes die me echt verbaasd. Natuurlijk, het beste deel is het kijken naar de hand gehouden-monitor tijdens de prachtige zonsondergang scene!

De scène waarin de twee strijdende bendes die zijn overgenomen Hawaii werden opgesloten in een vuistgevecht. De twee bendes niet alleen een puinhoop, maar ook hun vijanden te doden ook.

In "Ontdekking van de Mens" de gangsters botsen tegen de regering en de politie aangezien zij probeerden om een ​​stad te grijpen. De video is zeer indrukwekkend, omdat de beweging van de objecten is zo groot. De setting en de lichteffecten zijn zo natuurlijk.