Externe Energie Versus Milieu

Schade aan het milieu heeft veel voordeel van onverzadigbaar verlangen de mensheid voor commodities genomen, in het bijzonder van wat we 'externe Energy' noemen. In onze haast om de veel van de producten en diensten die onze soort is geëvolueerd te creëren om te overleven te voldoen, hebben we een zeer belangrijk en significant probleem gecreëerd. De milieukosten van onze 'onzichtbare' consumptie van 'externe Energy' is werkelijk onthutsend.

Externe Energiebronnen

Deze vernietiging gebeurt niet in één plek; het gebeurt over de hele wereld en hier ben ik verwijzen naar wat ik 'environmental engineering' hebben genoemd. Als je kijkt naar de situatie op de grond, zul je zien hoe veel dingen worden beïnvloed door deze out-of-sight, out-of-mind en 'milieu-engineering' kosten. Bij wijze van voorbeeld, een kijkje nemen op wat er gebeurt in New Orleans vandaag of in de Golf van Mexico of in de bergen van Colorado. Deze plaatsen zullen nooit in staat zijn om te herstellen van de gevolgen van deze 'milieu-engineering' kosten.

Neem de recente overstromingen in Louisiana bijvoorbeeld, die een spoor van vernieling heeft achtergelaten in zijn kielzog en die langzaam wordt een ramp voor het milieu. Hoeveel levens zal het duren voordat mensen beseffen dat dit niet 'zomaar een natuurramp'? Hoeveel mensen zullen nodig hebben om te sterven als gevolg van deze ecologische ramp voordat het een 'politiek probleem' en meer mensen worden betrokken?

Milieurampen veroorzaken deze aarde om 'sleep' voor een paar dagen en nog erger, kunnen we niet slapen omdat we het te druk te verzorgen. We hebben een dergelijk probleem gemaakt en kan alleen het negeren van de oplossing. Dus wat zijn de oplossingen voor deze milieukosten?

Simpel gezegd, we moeten stoppen met het maken van nieuwe dingen; dit komt omdat de natuurlijke wetten zijn nu amok is uitgevoerd. Het lijkt erop dat we hebben toegestaan ​​een natuur de vrije loop en ze heeft de vrije loop. Toen we onze handen lopen over een stuk land, realiseren we ons dat de enige manier om de natuur gaat 'spelen' met ons is om onvoorstelbare verwoesting aanrichten.

Windmolens zijn een goed voorbeeld. We hebben een aantal ongelooflijk efficiënt en dure windmolens gebouwd en zij genereren enorme hoeveelheden elektriciteit.