Als je denkt dat je genoeg hebt om het hoofd te bieden zonder het gebruik van een slaapwinkel, is het de moeite waard uit te zoeken hoeveel luchtinstellingen de slaapwinkel heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om erachter te komen hoeveel luchtinstellingen nodig zijn voor uw behoeften. Dit zou u moeten helpen om de juiste beslissing te nemen als het gaat om het installeren van het product.

Als u niet zeker weet wat een slaapwinkel het beste bij u past, is het belangrijk dat u nadenkt over uw situatie in termen van slaapomstandigheden. Veel mensen met slaapapneu moeten regelmatig door een slangetje ademen, waardoor de luchtweg een stuk minder comfortabel kan worden. Er is ook een luchtmasker nodig om de luchtwegen vrij te maken, zodat ze normaal kunnen ademen. Als uw slaapapneu behoorlijk ernstig is, moet u mogelijk ook een masker dragen om ernstige complicaties door ademhaling te helpen voorkomen.

U kunt ook nadenken over hoeveel uur de slaapwinkel zal duren. Als u overdag vaak urenlang slaapt, is de kans groot dat een slaapwinkel niet ideaal is. Als u wilt dat uw slaapwinkel de hele nacht meegaat, kunt u er een kiezen met een instelbare tijdsperiode, om ervoor te zorgen dat u deze niet langer dan een nacht aan hoeft te laten staan.

.