Home Security - Wat Is De Thuisbasis Van Bescherming Voor?

Bescherming tegen Diefstal is een ongelooflijk populaire term die wordt gebruikt om de verschillende tactiek beschikbaar ter preventie van criminaliteit van wordt uitgevoerd te beschrijven. De ordehandhavers, evenals de slachtoffers en andere omstanders die vaak op het spel staan ​​in een inbraak of overval situatie, hebben alle erkende het belang van effectieve methoden van bescherming tegen diefstal.

Berscherming Tegen Overval

Veel van deze technieken, die het gebruik van alarmen, security verlichting, bewakingsapparatuur en waakhonden omvatten, zijn achterhaald door middel van werkwijzen van de vernietiging moderne inbreker is gemaakt. Een snelle vergelijking met een inbraak vandaag zal onthullen dat de meeste niet tools nodig die onmiddellijk kunnen worden gekocht bij de lokale hardware winkel en geïnstalleerd. Hoewel sommige van de methoden van de inbreker relatief eenvoudig kan zijn, velen van hen zijn heel geraffineerd en vereisen een groot deel van het denken in dienst te nemen.

De kapitein inbreker of "master inbreker", zoals hij soms wordt genoemd, moet ergens moet parkeren zijn voertuig, terwijl hij berooft of het plegen van een misdaad. De master inbreker moet meestal een gebouw binnen via een open deur of raam, misschien zelfs door een raam recht voor je.

Een indringer moet ook ergens te parkeren zijn voertuig nadat hij zijn roven heeft gedaan, en dit houdt rekening met het gemak van de vluchtroute hij gebruikt. Als hij niet snel genoeg kan rijden, nadat hij zijn misdaad heeft begaan, dan zal hij vrijwel zeker proberen om weg te lopen met zijn voertuig. Inbrekers gebruiken wat beschikbaar voor hen betekent om weg te komen.

Een brandblusser, stun gun, rookbommen, of rookbommen zijn slechts een paar van de ideeën die kunnen worden gebruikt voor het geven inbreker een kans om los te komen voordat hij uw huis binnenkomt. De redenen hiervoor zijn eenvoudig: Veel van deze strategieën zijn nogal ineffectief en niet kunnen bieden een onmiddellijke verdediging tegen een gewapende crimineel. Zodra hij heeft gebroken, bent u waarschijnlijk in staat zijn om hem op te sporen met een soort van succes niet. Toch, zelfs met een alarmsysteem geïnstalleerd, is het bijna onmogelijk om ervoor te zorgen dat de inbreker uw huis zal verlaten zodra hij uw waardevolle spullen heeft gestolen.