Aardgas en elektriciteit - een alternatief voor elektriciteit

Met de steeds stijgende olieprijs en de groeiende bezorgdheid over de opwarming van de aarde, wordt duidelijk dat aardgas en elektriciteit wellicht een beter alternatief zijn dan elektriciteit. Hiervoor zijn veel redenen, waaronder het feit dat zowel gas als elektriciteit hernieuwbare bronnen zijn, wat betekent dat ze niet opraken en dat de gebruikte energie nooit opraakt.

Aardgas En Elektriciteit

Een van de meest dwingende redenen om gas en elektriciteit als energiebron te gebruiken, is het feit dat het zoveel goedkoper is dan elektriciteit. Omdat elektriciteit wordt berekend in kilowatt (kW) en aardgas wordt gemeten in thermen (THM), is het moeilijk om prijzen te vergelijken. Levering en extra kosten maken het allemaal nog moeilijker om de kostenverschillen tussen de twee nauwkeurig te meten.

Elektriciteit is veel duurder om te produceren dan aardgas. Dat betekent dat het minder kost om elektriciteit te gebruiken dan aardgas. Als u het zich kunt veroorloven om over te stappen op aardgas en u wilt geld besparen, dan zijn er verschillende manieren om dit te doen.