Het Belang van brandwerende gipspanelen

Tot op zekere hoogte, het gebruik van brandwerende gipsplaten is een kwestie van gezond verstand: als een paneel als sterk brandwerende geëvalueerd, betekent dat het ook bestand tegen en wegnemen van brand-gerelateerde schade. Deze panelen worden het meest gebruikt in structuren die zijn blootgesteld aan vuur voor een zeer lange tijd.

Brandwerende Gipsvezelplaten

Echter, de meest voorkomende gebruik van deze panelen is in de utiliteitsbouw. Dit is een legitieme praktijk, met name in de bouw, omdat de bouw moet worden goed beheerd. Andere factoren die moeten worden overwogen zijn de bouwvoorschriften van kracht is, hun achtergrond, en de verwachte levensduur van het gebouw.

De eerste en meest fundamentele eisen van het gebouw is de structurele integriteit. Als het werk slecht is gepland of uitgevoerd, en als er zwakke punten, de hele structuur zou kunnen instorten. Natuurlijk, de verschillende componenten in een gebouw hebben verschillende mogelijkheden en sterke punten, dus elk onderdeel wordt geïnstalleerd met een zorgvuldige afweging.

Bijvoorbeeld kan een bepaald brandwerend paneel slechts zeer hoge temperaturen te weerstaan, maar een zekere panel gravures kan een gloeilamp te vangen en toch zijn structurele integriteit te behouden. Een bepaalde voor de bouw zou instorten als gevolg van brand of bepaalde onderdelen niet werden beschermd.

Brandwerende panelen, houtsnijwerk en stenen zijn meestal brandwerend. Alle onderdelen zijn ontworpen om extreme hitte te weerstaan ​​en zal geen werk te beschermen tegen brand. Het publiek wordt beter beschermd dan het grote publiek.

Bovendien rookten extractiesysteem garandeert dat rook niet ontsnapt lob. Echter, niet alle panelen brandwerend zijn. In het algemeen, kunnen deze panelen brandwerend op een bepaalde manier, maar zal niet per se te weerstaan ​​in zijn ergste vorm.

Bouw

Interessante links